Slušajte predosećaj: Naučite da se služite sa Vašom intuicijom

E-knjiga - Slušajte predosećaj

Slušajte predosećaj: Naučite da se služite Vašom intuicijom

Autor: Petar Prikratki

Glavna tema ove knjige je ponovno povezivanje sa Vašim unutrašnjim bićem. Petar naglašava važnost upotrebe predosećaja ili intuicije kao Vašeg sistema navođenja kroz koji komunicirate sa svojim unutrašnjim bićem ili izvorom.

Postoji jedanaest procesa koje vam autor predlaže da ih praktikujete svakodnevno da biste se povezali sa Vašim izvorom i pretvorili Vaš život u nešto čudesno.

Ovaj tekst je napisan za one koji traže istinu i unutrašnju svetlost i koji smatraju da treba da oslobode svoje unutrašnje dete od lažnih verovanja. Život u svojoj večnosti obiluje i pruža bogatstvo, prvo u vibracionom smislu, a zatim u smislu materijalne manifestacije i stvaranja.

Cena E-knjige 7,00 EUR

 

Možete poručiti i ŠTAMPANO IZDANJE ove knjige.

Nakon uplate bit ćete preusmjereni na stranicu sa koje možete preuzeti e-knjigu u PDF datoteci.

Ako imate problema sa preuzimanjem, ne oklevajte da nas kontaktirate na petarsmi@gmail.com. Hvala na razumevanju.

Donedavno zapadno društvo nije bilo svesno da pored mozga u našoj glavi, na koji je racionalni um povezan, postoji i “drugi mozak” koji se nalazi u našem gastrointestinalnom sistemu, u našoj utrobi. Ovaj drugi mozak je povezan sa instinktnim osećanjem ili intuicijom koji se zasniva na osećanjima, a ne na činjenicama i dokazima. Odatle dolazi izraz “osećaj u stomaku/predosećaj”.

Ali sve što radimo u životu je međusobno povezano i ako želite da se transformišete i postignete svoj cilj, morate da ojačate i svoje zdravlje, prilagodite ishranu, naučite pravilno disati, vežbate telo, upravljate svojim emocijama, promenite svoja stara uverenja … Danas kada neko odluči da nešto promeni u svom životu, ove činjenice se često previde.

Druga važna stvar koju ćete naći u ovoj knjizi je pojam ili princip vibracije koji je većini ljudi još uvek nepoznat. Ovaj tekst Vam može pomoći da promenite percepciju i prihvatite da je univerzum i sve u njemu vibraciono, uključujući Vas, Vaše misli i Vaše stvaralačke procese.

Ukratko, ova knjiga je korisna na više načina svima koji su otvorenog uma i već su na putu samooplemenjivanja ili imaju želju da se pokrenu. Sadrži puno ključnih informacija koje bi mogle da nedostaju, a koje mogu poboljšati Vaše vlastite navike i uštedeti Vam godine pretraživanja.

Petar Prikratki

Dugogodišnji sam Ćigong praktikant. Umetnosti izlečivanja praktikujem dugi niz godina. Trenutno blogujem i snimam videe za JuTjub. Moje gledište prema životu i svemu je da je sve u nekom jedinstvu i medjusobno povezano.

Zahvalan sam i ponizno sam prihvatio priliku da podelim informacije koje su napisane u ovoj knjizi. Zahvaljujem mojim vodičima i ljubavi.

Galerija

PDF datoteka za preuzimanje, format A-4, str. 125

Cena E-knjige: 7,00 EUR

Nakon uplate bit ćete preusmjereni na stranicu sa koje možete preuzeti e-knjigu u PDF datoteci.

Ako imate problema sa preuzimanjem, ne oklevajte da nas kontaktirate na petarsmi@gmail.com. Hvala na razumevanju.

Možete poručiti i ŠTAMPANO IZDANJE ove knjige


_______________________________________________________________________________________________

English version of the book: Listen to Gut Feeling: Learn how to use your Intuition

Slovenska verzija knjige:  KMALU NA VOLJOCopyright © PetarSmiljana Qigong 2016. All rights reserved.
JOIN OUR NEWSLETTER
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Join us on a journey of exploring life through the art of Qigong. Subscribe now for free and get a FREE video mini-course 20 minutes SPINAL QIGONG for Releasing Tension and Increase Energy.
We appreciate privacy. Your email address will not be sold or shared with anyone else.